Mi Lola "polgári" neve?
Figyelt kérdés
2007. nov. 15. 09:11
12/24 anonim válasza:
jaaaj nekem meg a szomszédom volt a Bk egyik szereplője ÚRISTEN most dicsekszem... (4. válaszadó:)biztos 6.os lehetsz nem?)
13/24 anonim válasza:
Hát képzeld nem 6.-as vagyok,egyébként meg ilyenekkel tényleg csak az óvódások szoktak dicsekedni,ja és én csak a véleményemet írtam le,ha nem tetszik el lehet innen menni.
15/24 anonim válasza:
edit.vitelki@mistraliroda.hu
itt meg lehet kérdezni írj egy mailt és megtudod
16/24 anonim válasza:
judit?de erdekes,csakmer en ugy tudom h a Lola a Laura becezese...erdekes :D
17/24 anonim válasza:
Korsós Juditnak hívják és előszor Ditti volt a művészneve de aztán új menedzsere lett vmi oszt utána lett Lola és 10000%
h Korsós Judit!
19/24 anonim válasza:
Ha Doloresz Kalora meg vmi oláh Miarák(?) Akkor miért írják az újságok, hogy Korsós Judit?? He?
20/24 anonim válasza:
Azta mindenit....
a Lola egy spanyol női név, a Dolores becézett alakja... sok agyas...hogy lehetne már magyar embernek ez a neve?!
Persze h Korsós Judit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!