Ismeri valaki Joe Bonamassa-t?
Figyelt kérdés
Szerintem a világ legjobb gitárosai között simán ott van, 4 éves korában kezdett gitározni, 13 évesen már B.B. Kingel zenélt stb., de sajnos úgy látom, hogy legtöbben nem ismerik. Van valaki aki hallott már róla? :D2016. júl. 5. 13:15
1/1 anonim válasza:
Természetesen ismerem, bluesban azért szerintem elég nagy név. Soha nem volt a legnagyobb kedvencem, de van pár száma, amik nagyon tetszenek. Igen nagy tudású és jó érzékkel rendelkező gitárosnak tartom, és külön szimpatikus, hogy kifejezetten szerény és nincs elszállva magától. Ami kevésbé szimpatikus benne, hogy nem valami egyedi a stílusa, nagyon az általa is bálványozott "nagy öregek" (BB, Clapton, Hendrix, Muddy Waters, Howlin Wolf, etc) munkájára támaszkodik, ami egy bizonyos pontig becsülendő, de szerintem ő már kicsit túl konzervatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!