Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A magyar rapperek miért...

A magyar rapperek miért veszekednek egymással folyton?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a rappet, de ez már nekem kínos.

Mindig valamelyik elkezdi savazni a másikat, a másik meg folytatja, és ez hónapokon keresztül megy.

Én metálos vagyok de ott nincs ilyen, ott nincs vita, sőt rengeteg zenekar jóban van egymással.

2016. júl. 3. 12:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Miért kevernék össze két műfajt?

A kérdés az ez:

"A magyar rapperek miért veszekednek egymással folyton?"

2016. aug. 15. 11:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Amint mondtam azért mert mr.busta meg az ak26 félnek hogy a többiek letaszítják öket a trónról meg riddler annyira nagy nézetségnek örvend hogy pár éven belül őt fogják többen halgatni és ez be is fog következni az én közremüködésemmel mert nagyon busta meg ak26 ellen vagyok és terjeszteni fogom a zenéijt elöször a suliban utána baráti és családi körben aztáb ök is és a többiek is és az utánuk következök is és így tovább

Ideje véget vetni az uralmuknak, ki tart velem?

2016. aug. 15. 15:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Legtöbb esetben azért, hogy a másik rapper rajongótábora megismerje az adott rappert, DopeMan is ezt mondta egy interjúban.. És akkor így sokkal több ember foglalkozik velük, nő a nézettség, stb stb.

De vannak azért komolyabb viszályok is, pl ugye a Killakikitt-Saiid vs Odupla ugye..

2016. aug. 30. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!