Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretnék venni egy új gitárt...

Gernyó02 kérdése:

Szeretnék venni egy új gitárt jelenleg egy epiphone special II m van.100 ezer forintot szánnék az új hangszerre. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kiszemeltem a Dean Dimeblade Tribute gitárt, nagyon szeretem a Panterát meg Dimebag hangzását és technikáit, csak ahogy észrevettem a Dimebladen nincs tremolo kar. Most teljesen váltani akarok és egy tremoló karos superstrat vagy hasonló formát szeretnék V alakút semmiképp sem. Milyen 100 ezer forint környéki gitárból tudok kicsiszolni zúzos metálhoz való hangzást ami punk és egyéb lazább stilusban is azért megállja a helyét? Márka az teljesen mindegy.Műfajban az együttesemmel punk és metal zenét játszunk de egymagamban mindenevő vagyok.
2016. júl. 1. 21:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!