Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki megy a 2016os Balaton...

Sap145 kérdése:

Valaki megy a 2016os Balaton Soundon a Tyler the Creator koncertre?

Figyelt kérdés

Csak mert igen csak a problema az hogy a barati tarsasag akikkel egyutt megyunk mind a Martin Garrixre megy így egyedul maradok arra a koncertre pedig azt varom a legjobban

Szoval az a problema:)

16/f

2016. jún. 27. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugye nem egy időben lesz a kettő? Mert nem tudok kétfelé szakadni...
2016. jún. 28. 23:05
 2/8 anonim válasza:

en meg tavaly szigeten garrixen, tyleren is voltam,szerintem tyler jobb,mert nem olyan, mint a tobbi snassz dj. de nagyon vigyazz! tyler the creatornal paran bevadulnak az emberek.en ott tortem szet a telom es majdnem szettapostak:(

18/L

2016. jún. 30. 02:09
 3/8 anonim válasza:
en meg tavaly szigeten garrixen, tyleren is voltam,szerintem tyler jobb,mert nem olyan, mint a tobbi snassz dj. de nagyon vigyazz! tyler the creatornal paran bevadulnak az emberek.en ott tortem szet a telom es majdnem szettapostak:(
 4/8 anonim válasza:

en meg tavaly szigeten garrixen, tyleren is voltam,es szerintem tyler jobb,mert nem olyan, mint a tobbi snassz dj. de nagyon vigyazz! tyler the creatornal paran bevadulnak az emberek.en ott tortem szet a telom es majdnem szettapostak:( szoval szerezz embereket.amugy lehet h en is ott leszek.

18/L

5/8 anonim válasza:

18/L

6/8 A kérdező kommentje:

Okes en is hasonlo sztorikat hallotam rola

De azert remelem jo lesz

Es igen egyszerre lesz a kettoo

2016. jún. 30. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Menj el egyedül a koncertre,figyelj a zenére meg a show-ra utána meg becsatlakozol a barátaidhoz és ennyi. Szerintem is kellemetlen egyedül fesztiválozni, de ha csak egy buliról van szó akkor nem gáz,fel se tűnik igazából. :) Garrix meg nem egy nagy élmény. :D
2016. jún. 30. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:
menj egyedül aztán ott ismerkedj tök jó egyedül is bulizni néha fesztiválon :D
2016. júl. 3. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!