Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Tizennégy éves lány vagyok. Nem azokat a zenéket szeretem, amelyeket a korosztályom. Értem ez alatt Justin Biebert, Zaynt, Rihannat, Megan Tarinort meg a hasonló előadókat.

Ezek helyett inkább Red Hot Chili Pepperst, Beatlest, AC/DCt, Arctic Monkeyst, Neighobourhoodot, Kornt, Three Days Gracet, Fall Out Boyt, Imagine Dragonst, Green Dayt, Lana Del Reyt, Lordeot, Linkin Parkot, Oasisf, Papa Roachot Nirvanat, Guns N Rosest, Pink Floydot, Ramonest, Less Than Jaket, Punnany Massifot, Skilletet, Killerst , The White Stripest és Tove Lo-t hallgatok. Szerintetek ez gáz? Engem emiatt rendszeresen cikiznek, de nem veszem magamra. Ti mit hallgattok?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! <3

2016. jún. 26. 22:20
1 2
 11/12 anonim válasza:

Már ott sz .r az egész, hogy van másoknak bőr a képén cikizni valakit a zenei izlése miatt. Én mindig inkább a rock, metal felé húztam, de mindenevőnek vallom magam. Most éppen Halott Pénz megy, előtte Leander Rising, azelőtt Slipknot... le kell ...ni magasról ki kötekszik :D öcsém is metal fele indult el, acélbetétesben jár suliba, növeszti a haját, gitározik.... mégsem b .sztatják az osztálytársai emiatt, még a kis tucatfiúkák sem.

23L

2017. febr. 7. 15:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem gáz, csak a többieknek nincs stílus érzékük.

12/l

2017. máj. 28. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!