VOLT Fesztivál 2016! A napi jegy mire érvényes, azaz mettől meddig? És a VOLT oldalán hogy értendőek az időpontok?
Figyelt kérdés
Ezeket úgy értem, hogy ha pl egy napra megyek (csütörtök), akkor az éjfél utáni időpontok csütörtökre vagy már péntekre vonatkozik? Aki volt már VOLT-on az kifejthetné nekem hogy, hogy működik ez az egész.2016. jún. 26. 14:23
2/7 A kérdező kommentje:
#1 Ezt én is megtaláltam, de arra lennék kíváncsi, hogy ha csütörtökre van napi jegyem, ami 13-tól másnap reggel 6-ig tart (vagy valami ilyesmi, nem tudom pontosan), akkor láthatom e Gorgon City – live -t (01:40)? Mert ez a csütörtöki programban van, de a jegyem nem vonatkozik csütörtök hajnalra.
2016. jún. 26. 15:43
3/7 anonim válasza:
Hát nézd, a szövegértést nem tudom megtanulni helyetted. Általános iskola alsó tagozatban tanítják.
Csütörtök napijegy - június 30.
Érvényes: 2016. június 30. 6:00-tól 2016. július 1. 8:00-ig
Gorgon City – live (UK)
június 30. Csütörtök 01:40, OTP Junior- Petőfi Rádió Nagyszínpad
Mi az ami ezen nem érthető?
4/7 anonim válasza:
reggel 6-tól másnap reggel 6 óráig érvényesek a jegyek. Tehát egy csütörtöki napijeggyel péntek reggelig lehetsz ott. De ez is le van írva az oldalon...
5/7 anonim válasza:
utolsó vagyok. Fals infókat adtam, de nem teljesen tértem el a valóságtól. Amihez hozzátartozik, hogy a kérdező analfabéta, mert az oldalon található szemet kiszúró adatokat sikerült figyelmen kívül hagynia. :) Sebaj,
csütörtöki napijegy margójára: Érvényes: 2016. június 30. 6:00-tól 2016. július 1. 8:00-ig
6/7 anonim válasza:
Látom elég sok embernek gondot okoz a szövegértés... :)
7/7 anonim válasza:
Itt lehet venni hajós jegyet a szigetre: www.mandelan.eu érdemes megnézni,elég fain
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!