Mit szólnátok 1 ilyen bandához?
Figyelt kérdés
Mi lenne a vélememényetek 1 olyan bandáról, ami főleg slayeres, mettalicas trash metalt játszana alternatív beütésekkel (SOAD, KoRn, Depresszió), de sok más stílusból venne elemeket, pl. néha rap vagy más stílusú számokat is csinálna. Vélemény?2010. ápr. 13. 19:21
1/11 anonim válasza:
A felsorolt bandák mindegyikét szeretem. Lássuk...!!
2/11 anonim válasza:
Ha jóminőségű zenét játszana, s értelmes szövegeket írnának (ami Mo.-n nem nagyon szokott előfordulni), akkor király lenne.
3/11 Thurston válasza:
"SOAD, KoRn, Depresszió"
Ez három olyan banda, aminek tulajdonképpen az a védjegye, hogy nincs védjegye, ergo nincs semmi normális jellemzőjük, nincsenek bennük egyedi megoldások. Szóval nem értem, hogy ezt hogyan kell elképzelni. Ez így egy szimpla numetál téma lenne. Még a rap is stimmelne.
4/11 anonim válasza:
Na, ezen gondolkodtam én is, hogy ez végsősoron egy tök szimpla nu banda lenne, thrash elemekkel. Ez pedig egy totál halott műfaj, nem igazán lehet benne újat alkotni. Szóval én végülis letudnám annyival, hogy á, klaszs, megint egy itt egy banda, ami olyan, mint a többi. Juhú.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor mondhatnám, h a Depresszió, SOAD, és Korn zenéjéhez hasonló vonások is lennének a zenében.
2010. ápr. 13. 19:31
6/11 A kérdező kommentje:
És nu metalt nem főleg tartalmazna, csak elvétve főleg.
2010. ápr. 13. 19:32
7/11 Thurston válasza:
Mivel a másik műfaj amiről bezsélünk a thrash, a végeredmény ugyanaz. Ez két olyan máfaj, amiben iszonyú nehéz, valószínüleg lehetetlen újszerű dolgot alkotni. A zene olyan ütemben fejlődik, ha igazán egyedi zenét akarsz játszani, akkor nagyon kell keverni a műfajokat. Ettől függetlenül persze lehet frankón szórakoztató a zenétek (mint az említett bandáknak), de arra ne számítsatok, hogy nagyon komolyan fogja venni bárki is. (De a pár amlített bandára gondolva, gyanítom nektek nem is ez a célotok. Tehát hajrá.)
10/11 anonim válasza:
csak nekem ugrott be 1 rage against the machine, lamb of god keverék? Mondjuk megnézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!