Olyan zenéket keresek, amik most slágerek mondjuk egy
farsangkor?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy teljesen le vagyok maradva, nem ismerek egy mai híres előadót sem, és zeneszámot sem. Tudom, enélkül nem lehet élni! De szeretem a zenét, de eddig csak a rap-ig terjedt a látóköröm. Szeretném kiszélesíteni. Van nagyon kevés szám amit ismerek, Demi Lovato-tól a Cool for the summer, meg Katy Perry neve is ismerősen cseng. Tudom nagyon nagyon gáz, de segítsetek. Vannak nagyon híres számok amiket már sokszor hallottam tesiöltözőbe a lányoktól, vagy sulis bulikon, farsang, szalagatvató utáni party. De most eszembe jut egy számban egy részlet: shake, Shake, skake. Minden bulin van ez a szám, de nem ismerem se az előadót, sem a címét. Segítetek hogy írtok ilyesmi modern számokat, és előadókat?!! Köszönöm! 17/L
Egyébként ha csak szimpla slágereket szeretnél, akkor nézz fel egy nagyobb rádió oldalára. (Pl.: Class fm) Ott rengeteg mai slágert játszanak a legnépszerűbb előadókról.
Hogy néhányat említsek:
-Maroon 5
-DNCE
-Coldplay
-One Direction
-Fifth Harmony
-twenty one pilots
-Justin Timberleake
-Adam Lambert
-Jason Derulo
-Justin Bieber
-Bruno Mars
-Zara Larsson
-Jess Glyne
-Taylor Swift
-Katy Perry
-Sia
-Rihanna
-Mike Posner
-Alan Walker
-Ariana Grande
-Shakira
-Adele
-Shawn Mendes
-Nick Jonas
-Calvin Harris
-Avicii
-Kygo
Egy kicsit kevertem a női és férfi előadókat, de ahogy jöttek, úgy írtam. A felsorolásban ott van a mai legnagyobb előadók közül elég sok. (Ők olyan előadók, akik a legtöbbet játszottak között vannak a legnagyobb rádiókban, többnyire könnyűzene, POP.)
2016. jún. 21. 13:38
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm, ha valak még tud, akkor írjon bátran! :)
2016. jún. 21. 16:30
3/3 Mia_may válasza:
Töltsd le a Spotify nevű alkalmazást telóra és/vagy a gépedre és hallgasd a toplistákat. Szuper zenéket lehet találni meg van vagy 1.000.000 féle lejátszási lista és minden előadó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!