Mi ez a CampMars dolog? Úgyértem, ki megy oda meg ilyesmi? Ha valaki esetleg voltmár, akkor megosztaná velem a tapasztalatait?
Figyelt kérdés
Na nem mintha lenne lehetőségem, vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok.Annyit tudok, hogy egy hétvége talán, a srácok ottvannak meg a Echelon egy része.De mi alapján mennek?Olyan sokba kerülne, hogy ilyen kevesen tudnak csak menni?Vagy sorsolás alaűján, vagy mi?Biztos nagyon hülyének tűnhetek, de eddig ennek nem néztem utána és itt megkérdezni egyszerűbb volt, mint angol nyelvű oldakat böngészni2016. jún. 18. 23:59
1/1 anonim válasza:
Ez egy amolyan cserkésztábor rajongóknak (3 nap, 2 éjszaka). Tavaly rendezték meg először Malibun, azt hiszem idén is ugyan ott lesz. Tavaly tematikus programok voltak a bandákkal, Jareddel jógázni lehetett, Shannonnal kávézni, Tomoval főzni pl. De sok más program volt, meg adtak koncertet is. Különböző szálláshelyek vannak (sátrazástól majdhogynem luxus faházakig minden), attól függ mennyi pénzed van rá, illetve a választható programok is ettől függnek. Ha elég pénzed van, közelebb kerülhetsz a zenekarhoz. Ahogy néztem a jegyek 70-2300 dollár között mozognak, szóval mi csak álmodhatunk egy ilyen dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!