Molnár Richárd kérdése:
Ez a gitár milyennek számít?
Figyelt kérdés
Ibanez PC12MH Elég nyitott kérdés, tudom, de most tervezem megvenni második gitáromat. (Eddig egy viszonylag elég olcsó Cort-on tanultam). Jó választás lenne ez?2016. jún. 18. 14:44
1/2 anonim válasza:
Ne haragudj, nagyon szépen néz ki, de valószínűleg csak ennyivel tud többet a mostani gitárodnál. Ha "második" gitárt akarnék venni, akkor nem a 40 ezres kategóriában keresgélnék.
2/2 anonim válasza:
Első jól mondja.
Nem lenne jelentős előrelépés, inkább oylat keress, aminek rendes tömör fenyő fedlapja van, esetleg szintén tömör oldalakkal. Azt érdemes tudni, hogy a laminátumok, amikből az olcsóbb gitárokat csinálják, lényegesen kisebb anyagköltségből kijönnek, és mechanikailag szilárdabbak, viszont cserében rosszabbul rezegnek. Éppen ezért lehet sokkal szebb hangja egy normálisan összerekott tömör fedlapos gitárnak. Tippem szerint olyan 70-80 E forintért már fogsz találni a mostaninál lényegesen jobb hangút, de alatta max használtan érdemes nézegetni. Ez persze csak az én véleményem, de mindenesetre gondold át szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!