Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik szám lehet ez? Többi lennt

Melyik szám lehet ez? Többi lennt

Figyelt kérdés
hallottam egy Bob Marley számot és nagyon megtetszett de nemtudom mi a címe. arra emlékszem hogy olyasmi alapja volt mint a country zenéknek. annyit tudok róla hogy Bob Marley az előadója, mert letöltöttem de a szám címét nem írja és nem tudom hogy melyik volt az a szám, és ezért zenefelismerővel se tudom meg

2016. jún. 14. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha a zenét be tudod linkelni, abból már meg tudom mondani szerintem. Ebből nem tudom kitalálni.
2016. jún. 15. 14:06
 2/8 A kérdező kommentje:
ha be tudnám linkelni akkor én is meg tudnám mondani például egy zenefelismerő alkalmazással, de nem tudom belinkelni, mert diszkográfiát töltöttem le, és nem tudom hogy melyik számot hallottam mert az autóm rádiója nem írja ki
2016. jún. 15. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez az első válaszoló viccesre sikeredett. "Ha a zenét be tudod linkelni" Arról szól a kérdés hogy keresi a zenét, csak nem tudja mi az. Ha be tudná linkelni, nem keresné, mert meglenne. :D
2016. jún. 16. 00:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez így kevés. Van valami szövegrészlet, amire emlékszel? Lassú, vagy gyorsabb dal? (OK, Marley-ról beszélünk, értem én:)) Milyen a felépítése, van benne gitárszóló, vagy bármilyen érdekes zenei részlet?
2016. jún. 16. 01:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy viccesre sikerült, de valami kiindulási pont kellene. Azt hittem valami videóban hallottál egy részletet, amit nem tudsz shazamolni. Bob Marley elég termékeny volt, ennyiből nem tudjuk meg melyikre gondolsz :)
2016. jún. 16. 06:14
 6/8 A kérdező kommentje:
gitár volt benne, szerintem szóló is de ez nem biztos. szövegre nem emlékszem csak arra hogy olyan alapja volt mint a country zenéknek :D
2016. jún. 16. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:
gitár volt benne... Ez most komoly? Tudsz mondani 1 olyan Marley számot amiben mondjuk NINCS gitár? :D
2016. jún. 17. 17:04
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 nem mert szerintem nincs is gitár nélküli száma :D
2016. jún. 17. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!