Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Yirumától a river flows in...

Yirumától a river flows in you milyen nehézségű zongoradarab?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 14:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
milyen szintŰ?
2010. ápr. 12. 14:44
 2/13 Thurston ***** válasza:
Rém egyszerű.
2010. ápr. 12. 17:17
 3/13 A kérdező kommentje:

értem :) akkor viszont tudnál mondani olyan darabot ami technikailag és minden más téren is nagyon nehéz?

kérlek,címeket v. szerzőket mondjál..

nagyon köszi:))

2010. ápr. 12. 19:44
 4/13 anonim válasza:
Maksim Mrvica összes száma. Nagyon jól szólnak, de nagyon nehezek. [legalábbis nekem- 8év zenetanulás után]...
2010. ápr. 15. 20:35
 5/13 A kérdező kommentje:
ilyet le tudsz játszani?O.o 8 év tanulás után?? és te milyennek tartod a river flows in you-t?:)
2010. ápr. 16. 10:32
 6/13 anonim válasza:

hát... a River flows in you-t nem hazudok de fél óra alatt hibátlanul játszottam. :)

Maksim Mrvica Hana's eyes c. darabját 3 hónapig, a Croatian Rhapsodiy-t 4 hónapig tanultam :)

2010. ápr. 19. 17:33
 7/13 Thurston ***** válasza:

Én azt mondom, hogy próbálkozz Ravel-lel, ha nehezet akarsz.

http://www.youtube.com/watch?v=J_36x1_LKgg

Az első válaszoló voltam.

(Amúgy a River flows in you szerintem kábé egy éves tudással eljátszható első hallás után.)

2010. ápr. 19. 17:39
 8/13 Thurston ***** válasza:

17:33

Nyolc év tanulás után négy hónapig tanultad a Croatian Rhapsodiy-t??

Amikor ilyeneket ír valaki, az nekem olyan szürreálisnak tűnik. Mármint nem tudom ezt elképzelni. Ha valamit meg akarok tanulni, akkor fel sem állok a zongora (vagy egyéb hangszer) mellől, amíg meg nem tanultam... Hihetetlen, hogy ennyi ideig lehet húzni az ilyesmit.

(Bár ma már az is óriási baromságnak tűnik, hogy valaki mások szerzeményeit tanulgassa szabadidejében. De ez már más kérdés. :D)

2010. ápr. 19. 17:45
 9/13 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 21. 22:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Beethoven Vihar szonátája.... :) imádom, de eljátszani még nem tudom :)
2010. máj. 3. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!