Yirumától a river flows in you milyen nehézségű zongoradarab?
értem :) akkor viszont tudnál mondani olyan darabot ami technikailag és minden más téren is nagyon nehéz?
kérlek,címeket v. szerzőket mondjál..
nagyon köszi:))
hát... a River flows in you-t nem hazudok de fél óra alatt hibátlanul játszottam. :)
Maksim Mrvica Hana's eyes c. darabját 3 hónapig, a Croatian Rhapsodiy-t 4 hónapig tanultam :)
Én azt mondom, hogy próbálkozz Ravel-lel, ha nehezet akarsz.
http://www.youtube.com/watch?v=J_36x1_LKgg
Az első válaszoló voltam.
(Amúgy a River flows in you szerintem kábé egy éves tudással eljátszható első hallás után.)
17:33
Nyolc év tanulás után négy hónapig tanultad a Croatian Rhapsodiy-t??
Amikor ilyeneket ír valaki, az nekem olyan szürreálisnak tűnik. Mármint nem tudom ezt elképzelni. Ha valamit meg akarok tanulni, akkor fel sem állok a zongora (vagy egyéb hangszer) mellől, amíg meg nem tanultam... Hihetetlen, hogy ennyi ideig lehet húzni az ilyesmit.
(Bár ma már az is óriási baromságnak tűnik, hogy valaki mások szerzeményeit tanulgassa szabadidejében. De ez már más kérdés. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!