Megtudnátok nekem mondani a felvétel alapjan hogy 10es slálán hogy milyen a hangom?
Hát én olyan 6,5re értékelném.
Fejleszthető a hangod, de szerintem a hangszínedhez rosszul passzoló dalt választottál.
Azért hajrá! :)
Na, ez kellemes meglepetés, őszintén szólva valami bikucsunáj dologra számítottam xd
Alapvetően nem rossz, de teljesen képzetlen, de ilyen tábortűz-fíling (még pozitívum, hogy előtte nem kell innom, hogy végigszenvedjem).
Énektanár + gyakorold a hangképzést sokszor elbicsaklik a hangod), és ha Freddie Mercury nem is válik belőled, de utána ehhez hasonló dalokat röhögve elénekelsz :)
Kicsit legyél bátrabb, vigyél bele több érzelmet, gondold át, mit jelent a szöveg. Számomra kicsit úgy hangzol, mint aki minél hamarabb túl akar rajta esni, de amúgy nem vagy reménytelen, mondjuk az x-faktorban azért még ne indulj.
Ha osztályozni kéne, és mondjuk az előző válaszoló által felemlegetett bikicsunáj az 1, Freddie Mercury a 10, és mondjuk 8-tól nem szórnak ki egyből az x-faktorból, akkor kb. 6 lennél szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!