Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vélemény erről az ukuleléről?

Vélemény erről az ukuleléről?

Figyelt kérdés

[link]

Kezdő vagyok, bár előtte gitároztam egy ideig. Ez túl olcsónak minősül vagy egy ukuleléhez képest jó árban van? Hangzása milyen lehet szerintetek? Gitáromnál voltak bajok, néhány helyen nem adott ki hangot, csak zörgött...ilyet nem nagyon szeretnék az ukulelén, mert elég zavaró. Vagy ilyen árkategóriába ezt nem várhatom el? Eredetileg nem ezt néztem ki, hanem egy kala MK-C-t, de már nagyon szeretnék egy ukulelét, és jelenleg pont lenne ennyim erre a Mahalora. Remélem tudtok segíteni.

2016. jún. 8. 22:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Kezdésnek nem rossz, én is egy olcsó Mahalóval kezdtem és mai napig nagyon szeretem. Ha pedig valami baja van, a boltnak kötelessége kicserélni (újraküldik a futárt a cserével).
2016. jún. 9. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!