Van olyan program, amivel a mangákra magyar feliratot tudok szerkeszteni?
Bocsánat, hogy számítógépes programmal kapcsolatban ide írom a kérdést, de itt fordul elő a legtöbb animés-mangás válaszadó, így reménykedek, hogy valaki tud nekem segíteni.
Gyakorolnom kell az angolt és szeretnék olyan szöveggel dolgozni, amivel úgymond szórakozva tanulok. Úgy döntöttem, hogy annak a mangának a szövegét fordítom, amit most kezdek olvasni.
Amelyik mangát eddig magyar nyelven láttam, mindig ugyanolyan betűkkel, ugyanolyan stílusban volt megszerkesztve a szöveg, mint pl az angol verzióban. Milyen programot szoktak használni hozzá?
Köszönöm a gyors választ, de nem animéhez akarok feliratot készíteni, hanem PDF formátumú mangára. :)
Most figyelem, hogy elnyomtam valamit és a zene kategóriába került a kérdés, ne haragudjatok, az egyéb kategóriába szántam. :/
Nem te akartál tegnap blogot fordítani?
Mindegy, ha szeretnél csapathoz csatlakozni, akkor írj üzit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!