Meg tudná mondani valaki az alábbi zenerészlet eredetijének a címét?
Figyelt kérdés
Párszor hallottam egy dallamos kis zenét, ha jól emléxem csak gitár van benne, de nem biztos, mindenesetre elég melankólikus, felszabadult hangulata van. Sajna nem találtam eddig még sehol, valaki azt mondta h cafe del mar cd-n hallotta, de eddig még nem találtam meg, pedig letöltöttem mindet.
Szóval egy zongoraprogrammal reprodukáltam (próbáltam legalábbis:) egy részletet. Ez a reprodukció eleje és vége jó, a közepét sajna nem sikerült hűen visszaadni.
Sajnos ez nem sok, lehet, hogy több számra is illik, de mindenfajta segítségnek örülnék!
Itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=l_S0DKvhSVc
Előre is köszönök mindenféle segítséget!
2010. ápr. 11. 16:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!