Szerintetek van rá esély hogy Drake a következő 10 évben jön Magyarországra?
minek? drake egy senki.
semmit nem tett le az asztalra, még azokat a szerencsétlen szövegeit is úgy írják neki.
aztán egy ilyen senkifia fattyú ugat eminemnek.
amúgy soundhoz még annyi, hogy eredetileg nem is brown jött volna, hanem The Game (csak bírósági ügyek miatt nem hagyhatja el USA területét), helyette hívták DMX-et, de ő sem ért ide, így maradt az a selejtes brown. bár drakénél az is jobb
ki ugrálna annak a verébnek autogrammért:DDD
attól mert te igen, ne általánosíts. én meg bírom az ilyeneket, hogy mert te lesz.pnád helyben a faxát, ezért mindenki más is.
rtm persze.
lekváros bukta meg drake egy szint
csak más a "rímpár"
buktánál a "g.c.i - g.c.i" rímpár dominál, drakenél meg a "n.g.ga - n.g.ga"
persze, nem értek angolul:DDD
de félreérted. nekem nem drake-kel van a bajom. hanem ezzel az egésszel ahova ez az ún. rapszakma jutott.
nézd meg, most kik vannak: geazi,tyga,vizkalifa,youngthug stb.
ezeknél semmi flow, gagyi szövegek meg javarészt 3 snassz téma: én milyen kőgazdag vagyok, a semmiből értem el ezt meg a milyen menő vagyok hogy füvezek.
a rajongótáboruk nagy része 14-15 éves kislányok, aztán azok még életükben nem láttak füvet, de azért osztják hogy smoke meg high..:D
most ha őszintén megnézed a mai felhozatalt a rapperekből meg a 90/00 körüli időt melyik jobb?
szerintem egyértelműen az előbbi, jobb flow, volt még mondandója a rapnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!