A 50 Cent - Pimp vieoklipjében mit keres két focilabda a stricik főhadiszállásának polcán?
Köszönöm a választ annak aki válaszolt!
Most, hogy láttam, hogy kiírtam ezt a kérdést, az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy szimplán annyi volt, hogy annál az embernél, akinél forgatták a klipet, ott volt a polcon két focilabda, és mivel jóban volt a tulaj az előadókkal, vagy valakivel akit ők ismertek úgy hagyták, mert nála forgattak és különben is mi baj azzal, hogy olyan ott a polc, amilyen volt.
Hozzáteszem:
Nyilván a strici foglalkozás gonoszság.
Isten értékrendjével nem összeegyeztethető.
És valaki hisz Jézus Krisztusban, örök élete van.
Az Isten annyira szeret bennünket, hogy az Ő egyetlen fiát, Jézus Krisztust odaadta értünk. Ő pedig szabad akaratából meghalt értünk. Ennyire szeretett.
Aki hisz Jézusban, annak örök élete van.
(Bár függetlenül bármitől, emlékeim szerint akkor sem értettem egyet a stricik munkájával, amikor ezt a kérdést kiírtam még tiniként és, hogy a kérdésben magában nincs is persze semmi gáz.)
És persze Jézus feltámadt és él!
*és, hogy a kérdésben magában nincs is persze semmi gáz = és a kérdésben magában nincs is persze semmi gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!