Mi lehet a szám címe?
Figyelt kérdés
Megy a rádiókban és a zenecsatornákon egy újfajta zene úgy van, hogy mond valamit a csaj és tűű tütü tű tü tü tü tü tűűű tü tü tűű tü tü tü tü ez kb olyan hanggal mintha furulyával csinálnák, valaki tudja esetleg? Előre is köszi!2016. máj. 26. 16:02
1/6 A kérdező kommentje:
Vagyis nem, a furulyázós hang úgy van, hogy tűűű tüttü tűűtüttütüttü tűűű tüttü tűű tüttütüttü tűű tüttü tűű tüttü tüttü tűűűű tüttü tűűtüttütüttü.. áh nem tudom jobban elmondani
2016. máj. 26. 16:05
2/6 Gauldoth válasza:
Hát, amit én linkelek, az jó régi, de nekem ez jutott eszembe, és a "tütütütütü" kijön az írásodra.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :D Ez a szám nem régi, fél évesnél nem lehet régebbi szerintem de köszi :D
2016. máj. 26. 21:31
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, de hasonló jellegű, csaj énekli azt tudom :D
2016. máj. 27. 21:02
6/6 anonim válasza:
ha megtaláltad, írj privátot, hogy mi volt az:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!