Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek milyen eddig? (...

Szerintetek milyen eddig? ( részlet ) Gyűlöletből írtam. RAP

Figyelt kérdés

Haverokkal zúzunk az úton

És tinirib.anchhokat látni folyton

Megláttalak...

Szerelmesbe váltott az érzetem

Hirtelen megváltozott az életnézetem

Elhittem, hogy te nem vagy 20 fas.zhhra húzva

mint körülötted a sok lerakott kurvhhha

Reméltem, hogy az életem veled felépíthetem

De ezt a gondolomatom a többi sírhoz temethetem

Nem én kellettem, mert a kezemben az iphone

Hanem egy ki-be baszhhhott mikrofon

Csak játszottál velem, mint 8 évesen a babákkal

Faszhhhom ki van a mai picshhhákkal

Az érzelmek felrepültek az égig

Én szerettelek végig

......

Szerintetek? A h betűk a szűrő miatt kellettek.

2016. máj. 26. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Konkretan sz*r. Tele van ertelmetlen mondatokkal, szoosszetetelekkel, elirasokkal (lerakott? talan lelakott, nem?), teljesen felesleges tragarsagokkal egy olyan temaban, ami rajtad kivul senkit nem erdekel.
2016. máj. 26. 12:30
 2/5 Gauldoth ***** válasza:

Én általában nem szeretem a rappet, kevés kivétellel. Az a kevés kivétel meg azért létezik, mert szerintem a rapperek nagyon kis hányada foglalkozik azzal, hogy ne csak verset olvasson ütemre, hanem zene legyen.

Ezzel arra akartam kilyukadni itt az elején, hogy a rap is, mint a legtöbb zene, akkor jó, ha igényesen van megírva, megkompnálva, és előadva.

Ebből az utóbbi kettőre ugye simán a szöveg nem ad választ. A szöveg meg hááááát... nincs bajom a "csúnya" szóval, ha az adja át azt az érzést, ami kell, de te szerintem merőben túlhasználod őket.

Nem azért mondom, mert a divatot kell követni, sőt, azt csinálsz a zenéddel, amit jónak látsz, elvégre rólad szól, de sokat javítana a megítélésén, és a te megítéléseden, ha ezeknek a szavaknak jelentős részét kicserélnéd szalonképesekre.

Példaképp pár rapper, akiket tisztelek:

Sub bass monster, Animal Cannibals, Eminem. Előbbi kettő egyáltalán nem, és utóbbi sem gyakran használja ezeket a szavakat, mégis nem véletlen, hogy ők híresek az országunkban. + ők olyan zenei aláfestést, és olyan szellemességet adnak hozzá, hogy értelme is van, helyenként vicces, és mindig ZENE. Attól függetlenül, hogy nem énekelnek, ez ZENE. Ellentétben a legtöbbek produkciójával, akik csak szöveget olvasnak.

Remélem tanácsnak veszed amit írtam. Ez az én véleményem.

2016. máj. 26. 20:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! A szoveget mar atirtam, kicsereltem a tragar szavak egy részét.
2016. máj. 26. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Busta ez az új "számod" szövege?
2016. máj. 31. 07:37
 5/5 Yoni03 ***** válasza:

Nagyon amatőr.

Még egy laikusnak sem tetszik az ilyen, de most tekintsünk el attól, hogy értelmes mondanivaló nincs. Páros rímek végig, erőltetett szókincshasználat, minden 3. rapszámba beleillene ez a verze, gyerekes megfogalmazás.

Olyan, mintha rákényszerítettek volna ennek a szövegnek a megírására, nagyon erőltetett, és nem természetes.

2016. máj. 31. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!