Cream-Sunshine of your Love akkordjait meg tudnátok adni akusztikus gitárra, hogy megfelelő pengetéssel vissza tudjam adni az eredetit körülbelül?
Még régebben tanították nekem ezt a technikát a "Hallgassátok Koppány vezért!" kezdetű csodánál, szóval az megy akusztikus gitáron. Gondoltam, hogy ezt is így oldanám meg, csak nem tudom milyen akkordok kellenek hozzá.
Elnézést, ha butaságot kérdezek, még nagyon kezdő vagyok. Lehet, hogy érthetetlen is kissé, amit írtam, de remélem, aki érti úgy-ahogy az tud nekem segíteni. Nagyon köszönöm! :)
Egyébként:
https://www.youtube.com/watch?v=zt51rITH3EA&index=2&list=PLW..
Barrés dúr akkordokkal el tudod játszani, D-dúrral kezded: DDCD. A 2. riffet is lehetne ugyanígy fentebb lefogni, de egyszerűbb a HGD húrokon a 12-10-12 bundnál barréval.
A kórus meg A-C-G-A, ezt foghatod a fenti barrés fogásokkal le-fel csúszkálva vagy a megszokott pozíciókban is, ahogy szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!