Rambo vezér kérdése:
Ez normális?
Figyelt kérdés
15 évesen csak a metált szeretem, az összes többit utálom.2016. máj. 24. 21:36
1/10 anonim válasza:
Persze hogy az. Te ZENÉT hallgatsz és nem valami gagyi szart. A metal-nak van mondanivalója. Az a sok szemét ami ma felkapott mit tud az emnereknek tanítani? Semmi elgondolkpdtató sincs benne. A hangszeres tudásról ne is beszéljünk. Melyik stílust és mely előadókat szereted?
2/10 A kérdező kommentje:
Black és viking metált.
Azon belül Gorgoroth, Amon Amarth, Tyr, Ensiferum, Kylfingar, Turisas
2016. máj. 25. 06:51
3/10 anonim válasza:
Első vagyok. Javaslom a korai norvég bandákat(Emperor, Mayhem,Darkthrone,Immortal,Burzum,Dissection, Bathory). Az utóbbi egyben a viking metal megalapítója.
4/10 anonim válasza:
normálisnak normális, bár én nem igazán szeretem de ha te igen akkor nincs vele gond :D
6/10 anonim válasza:
Hát szerintem semmilyen korban se teljesen normális ennyire beszűkültnek lenni:D Én is szinte csak metált hallgatok, szerintem is az a legjobb az összes közül, de hogy utálni minden mást...Biztos nem hallottál még mindent, szóval ilyet kijelenteni nem releváns.
7/10 Tom Benko válasza:
@6: Tinédzserkori lázadás. Nekem is volt, aztán kitágult a látóköröm. Még most is legszívesebben metált hallgatok, szinte bármilyet, de a minőségi zenét sok másból is bevállalom. Viszont a metál okán háklis vagyok a minőségre, gondolatiságra.
8/10 anonim válasza:
Miért ne lenne mondani valója a többi zenének?
9/10 anonim válasza:
én is így vagyok vele :D és szerintem normális ^^
10/10 anonim válasza:
#3 a Bathory közel nem norvég banda, hanem Svédország büszkesége.
Kedves kérdező! Nagyon jó dolog lehet lázadni a világ ellen, elítélni más zenei műfajokat.. de ilyen hozzáállással nagyon gyorsan kinövöd a metal iránti szeretet. Black metalt hallgatsz? Na de jó. Csak már elve ott rontod el, hogy az összes többi műfajt utálod. Mi blackerek nagyon sok dark ambientet hallgatunk. Része annak az érzésnek, amit a black metal átad.
"Ez normális?" kérdésedet végképp nem értem. Én 12 évesen kezdtem a germán thrash-el amiből már azonnal black metalra váltottam 13 évesen. Mindenki azt hallgat amit akar, kortól függetlenül.
L/Blacker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!