Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért gondolják sokan, hogy a...

Miért gondolják sokan, hogy a Hollywood Undead sátánista együttes?

Figyelt kérdés

Ez a daluk ( we are) : https://www.youtube.com/watch?v=ocXjr9nPnvg miatt sokan mondták már nekem, hogy milyen sátánista együttest hallgatok. Szerintem egyáltalán nem azok.

Őszintén, szerintetek miért gondolják ebből az egy dalból/videóból azt, hogy egy bármilyen "démoni"?

Normális válaszokat írjatok légy szíves.

2016. máj. 22. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Alice Cooperre is sokan rásütötték már ezt a számai, meg a megjelenése miatt, holott a való életben jólelkű, jámbor keresztény. A Hollywood Undead száma is csupán a hangulatkeltés miatt ilyen.
2016. máj. 22. 17:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2016. máj. 22. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:

mért alice cooper erős keresztény nem:D?

aztán ot van ozzy

meg a powerwlf az non faja

2016. máj. 23. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Ebben semmi sátánistát nem látok. Manapság már minden olyan előadóra rásütik, aki megpróbál egy kicsit kimozdulni a komfortzónájából és nem illeni a sémákba. Ez a dal szerintem inkább a saját szerepüket ragadja meg a rajongóik életében, vagy a rengeteg csalódás miatti megtörtséget... egy kis társadalomkritika is belejátszik a dologba... ennél a zenekarnál ez gyakori téma.

A sátánistázást nagyrészt azok tolják, akik nem ismerik ezeket a zenéket. Azon szoktam nagyot nevetni, amikor a HIM nevű finn zenekart lesátánistázzák. Szánalmas... Akkor már Lady Gaga is az.

2016. jún. 4. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Ki merte ezt mondani? A we are számuk az egyik legjobb :D. Egyáltalán nem az!!
2016. jún. 10. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!