vigyázni kell hogy jó gitárt vegyél, de megéri a használt... ha kezdő vagy vigyél valakit aki ért a gitárokhoz, különben mind1 mit veszel szinte biztos hogy valami szart sóznak rád.. akkor inkább vedd le az első cortot a hangszerboltban a falról és mondd hogy az kell :D
azzal legalább lehet szerencséd :P
egyébként nehogy behringer erősítőt vegyél, iszonyat szarok ... nem tudom első hozzászólónak milyen jó tapasztalata lehet a behringerekkel ha ajánlotta, de nekem csak rossz van.. viszont a line6 tényleg jó :P
de ez attól is függ milyen stílusú zenét akarsz játszani.. írd le ide szépen, akkor megmondom hogy mit nem érdemes venni :P
punk-rock-ot szeretnék játszani:)
ennyire rossz?:S
hát ha puck-rockot játszanál akkor alapból kizárnám a single-coil hangszedővel ellátott modelleket, vagyis squiert pl. nem ajánlom.. az epiphone és a cort (főleg a cort) talán jó lehet, lényeg hogy humbucker hangszedők legyenek rajta, az szól jobban torzítva :)
a gitár formáját meg ne kinézet hanem kényelem alapján válaszd ki :P ezt csak úgy döntheted el hogy kipróbálsz párat, jómagam strato párti vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!