Csak szerintem lehetne több Operettszínházas CD illetve DVD?
Nektek mi a véleményetek ?
Én például egy Ghost, Elfújta a szél vagy Fame CD/DVD-t szívesen vennék :)
Üdv!
Egyet értek!
Szerintem ezt úgy lenne jó megoldaniuk,hogy a már nem játszott darabokból jelenjen meg film. A zenei CD-t pedig már a premiertől is forgalomba lehetne hozni. Az Abigélnél is működik,hogy árulják a CD-t,és még műsoron van a musical.
Nekem amúgy egy Én és a kisöcsém,vagy egy Szép nyári nap DVD dobogtatná meg a szívemet. :D
Jó akkor nem vagyok egyedül :D
Meg az is jó lenne ha minden szereposztásnál lenne DVD illetve CD .
Pl a Rómeó és Júliát nagyon megnézném Vágó Dettivel (ő mostanában nagyon ritkán játssza )
Ismét valami,amiben egyet értünk. Nem lenne hátrány,ha lehetne válogatni a színész paletták között,hogy mindenki meglelje a számára legmegfelelőbbet. Bár,sajnos ez a kívánságunk szerintem sosem (Vagy egy nagyon távoli jövőben) fog teljesülni,mivel kevésbé költséghatékony ugye.
A Rómeó és Júlia DVD-hez annyit fűznék hozzá,hogy 6 ezer azért nem kis összeg érte.De hát ami jó,azt meg kell fizetni. :)
Örülök hogy ennyien egyetértenek :D
Igen pl: én sem vagyok pesti és nagyon nehéz feljutni főleg a darabok időpontja miatt, mert nekem a suli miatt a 3 túl korán van, a hét pedig a buszok miatt túl későn .
Egyébként imádom az egész színházat és ha veszek jegyet tűkön ülve várom mikor mehetek végre :D
Ti milyen darabokat láttatok eddig ? :)
Eddig a színházban 2 darabot tekintettem meg:
- Én és a kisöcsém (Simon Panna,Dolhai)
- Sybill (2x)(Fischl,Dolhai és Fischl,Barkóczi)
Youtube-ról pedig:
- Abigél (Vágó Zsuzsi)
- Szép nyári nap (Vágó Zsuzsi,Szabó Dávid)
Természetesen az utóbbi 2 tervben van rendes színházi keretek közt is.
Az Én és a kisöcsém milyen ?
Nagyon szeretném megnézni egyszer :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!