Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Jonas Brothers lányos zene...

A Jonas Brothers lányos zene vagy fius is?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 14:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

19:31

nem hitetlenkedésből mondom, de van fenn youtubeon pár videótok? akár próbatermi is, az nem fontos.. csak összehasonlításképpen :) nekem is van egy együttesem, bár nekünk még nagyrészt feldolgozásaink vannak, de már pár saját számot is írtunk ;P

tényleg kíváncsi vagyok a ti zenétekre (ellenben a jonas brotherssel, ami szerintem is egy kalap szar, és butalibás/divat*uzis...csak azért mondom mert nem minden lány olyan elcseszett hogy ezt hallgassa, és az igazi melegek pedig általában művész-típusok, akik értenek a zenéhez ;) )

2010. ápr. 10. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:

21:01 - [link]

http://www.youtube.com/user/mevazi

http://www.youtube.com/user/balu027

A felső kettő a saját projectem (a youtube-nál vannak feldolgozások is), az utolsó pedig a zenekar channelje. Ott elég régi feldolgozások vannak, azóta kicsit átalakult a zenekar, és nyílván jobbak is lettünk mérföldekkel:D

2010. ápr. 10. 23:47
 13/17 anonim válasza:
bocsi,de kicsit fura a zenétek:S főleg az első
2010. ápr. 16. 17:31
 14/17 anonim ***** válasza:
17:31 - Bocs haver, ez a cucc nem a divathoz szokott füleknek való;)
2010. ápr. 16. 20:02
 15/17 anonim ***** válasza:

21:01 vagyok

megnéztem a videóidat, lehet kicsit jobbra számítottam :D de az az igazság hogy felénk mi is hasonló kaliberű zenéket csinálunk (feldolgozásokat, 1-2 saját van de azon még sokat kell dolgozni)

am. fasza a gitárod :P

most kicsit off.. (nem mintha eddig nem offoltam volna xD) a középső single-coil hangszedőt mire szoktad használni/mire lehet?

2010. ápr. 18. 19:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem is a csajoson meg a fiúson akadtam ki legjobban, hanem a zenén? Ez neked zene??! 17/L vagyok...a sorozatból már láttam pár részt, néha vannak benne jó poénok...de a zenéjüket egyszerűen borzalmasnak tartom. Komolyan, a sorozatban lévő számok jobbak mint a CD-n lévők! Gáz!:S
2010. máj. 1. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:

hehh.. a lányok nem a zenéjüket szeretik emberek, hanem a nyálas kisfiús külsőjüket :))) én szerettem -egy ideig- aztán már unalmas volt az egész.. azért persze van pár fiú aki szereti a zenéjüket, aki a Joe-t, Nick-et, és Kevin-t szereti -és fiú- az lehet hogy egy kicsit búza vagy bi :)

bb all szép napot

2010. dec. 4. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!