Ár-érték arányban/és hangzásban is megfelelő gitár kombó?
Figyelt kérdés
Pár hete kitaláltam hogy veszek egy elektronikus gitárt is a klasszikusom mellé, és ki is választottam egy megfelelő kezdő elektonikus gitárt (squier bullet strat) és utánna elkezdtem erősítóket is nézegetni és eddig úgy néz ki hogy amit találtam és hangzásra is tetszik az drágább mint maga a gitár (mondjuk ez lehet logikus, mint mondottam nem volt még sose elektonikus gittyóm), de a kérdésem az lenne hogy milyen mértékben csökkentsem az elvárásaimat ill. hol keressek hogy elfogadható árú gitárkombót találjak (max 30rugó,talán?) ?2016. máj. 12. 20:09
1/1 anonim válasza:
Fontos lenne tudni, hogy milyen stílusra használnád, meg hogy hol (csak otthoni szobagitározás, vagy esetleg több is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!