Nektek tetszik a Red Hot Chili Peppers új száma?
NANÁ!!!
pláne a slepp bass benne...
ott leszel 09.01-én? :)
Belehallgattam, elég jó, ha úgy nézzük, de az RHCP csúcsszintjétől jócskán elmarad. John Frusciante nélkül, sajnos, jelentősen gyengébb együttes, így engem nem érdekel a koncertjük, ha ő is még a bandában lenne, viszont biztosan elmennék.
Számomra a Look Around volt egy elég nagy arcon csapás, az egy idő után, vagy egy bizonyos idegállapotban kifejezetten idegesítő szám, arról nem is beszélve, hogy nagyon kommersz. Sajnos ebbe a kettőbe nagyon gyakran belecsúszik a RHCP, nem mindig a magas művészetet találják el, főleg Frusciante nélkül jellemző ez, és néha túlcsordul a funk is a zenéjükbe, szerintem ennek a komponensnek köszönhetően lesz néha zavaró a zenéjük és nem pedig kikapcsoló. Ez a szám annyira nem csúszott be ezekbe, szép, elnyújtott a refrén, csak nálam ez kissé kevés és jellegtelen... persze RHCP szinthez képest. Amúgy egész jó szám, ha úgy le az ember, hogy nem vár semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!