Ti mikor legelőször találkoztatok élőbe Mr. Bustával, hogyan kezdtetek el ismerkedni, beszélgetni vele? Több lent
RTM oltogatók pls kíméljetek, használjátok másra ezt az időt amelyket azzal töltitek, hogy olvassátok a kérdésem.
Szóval szeretnék egyszer elmenni egy Mr.Busta koncertre vagy egy dedikálásra, és szeretnék beszélgetni egy-két mondatot vele. Akinek már volt ehhez hasonló élménye, milyen volt számotokra? Mi volt az első benyomásotok mikor élőbe láttátok, és nem képernyőn keresztül? Ha szeretnétek osszátok meg velem is légyszi:) Köszi előre is az értelmes válaszokat.:)
Szerintem én felfoghatóan tettem ki a kérdést, és a leírást, ezek szerint a neuronjaitok nem képe felfogni.
"RTM oltogatók pls kíméljetek, használjátok másra ezt az időt amelyket azzal töltitek, hogy olvassátok a kérdésem."
Hogy mit értek a trollkodós válaszokkal nem tudom, bizonyára jót. Én se oltogatom se a Wantedet, se a Killakikitteseket, szóval nyugi van.Megértéseteket előre is köszönöm, bár kétlen, ha ezt is felfogták egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!