Azt hogy tudom megcsinálni, hogy egy pop dalról, ha le nem is veszem, de lehalkítom az éneket?
Figyelt kérdés
Ha pl egy rendezvényen szeretném elénekelni, és kéne a zenei alap, de nem forgalmaz a kiadó karaoke verzót... Magyar dalról van szó, rákérdeztem náluk.2016. máj. 6. 15:37
1/8 anonim válasza:
hát,azt a hangtartományt kellene kiszedni belőle de ahhoz komolyabb programok kellenek,én se tudom milyen de nekem is jól jönne gitározáshoz
2/8 anonim válasza:
Ha egy equalizerrel lehalkítod a középső frekvenciatartományt, azzal egy minimális hatást el tudsz érni, más lehetőséged nincs.
3/8 djsample válasza:
Igazából sehogy. Sokféle programmal próbálkoznak, de nyomokban még mindig hallható az ének. Sőt, a dal minőségén is nagyon ront. Vagy stúdióból elkéred a zenei alapot, vagy megcsinálod/csináltatod.
Nem a reklám helye, de ajánlom ezt az oldalt.
www.simonbmusic.hu
5/8 A kérdező kommentje:
Erről a dalról lenne szó, de ezek szerint mindegy:
2016. máj. 8. 20:30
6/8 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy ő valahogy megoldotta: https://www.youtube.com/watch?v=uKSa3wNkKog
2016. máj. 8. 20:34
7/8 anonim válasza:
Ő valahogy hozzájutott a backing trackhez.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!