Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fry scream alap se megy?

Fry scream alap se megy?

Figyelt kérdés

Meg akarok tanulni screamelni, de hiába néztem videókat egyáltalán nem jött össze, még az alap üvöltés sem, max egy párszor, úgy hogy szarul is csináltam és megfájdult a torkom. Arra a napra hagytam is az egészet, de máskor sem lett jobb.

Mit csináljak ha úgy érzem, hogy egyszerűen egy hét alatt a nulláról nem fejlődtem semmit? Esetleg tudnátok jó videókat/leírásokat/zenéket gyakorlásnak linkelni?

Ezt: https://www.youtube.com/watch?v=_9MPYY7vtrQ

És ezt: https://www.youtube.com/watch?v=gxJ7lFpGxOs

néztem eddig. Megvan az alaphang és csak azzal szenvedek, de az a minimális hörgés, amit utána mutatnak még nemigen jött össze (vagy ha véletlen mégis, akkor megfájdult a torkom utána).

Valami tanács esetleg?

2016. máj. 5. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
ez nem egy hetes meló lesz...mint ahogy egy hangszeren se egy hét alatt tanulsz meg kiválóan játszani...nyílván fáj tőle a torkod mert erőlteted, de ez kell is hogy tudj screamelni (szerintem meg kell a torkoddal szokatni ezt) és ne add fel egy hét után :)
2016. máj. 5. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Persze kis idővel újra elönt a tudat, hogy majd legközelebb, meg majd később jó lesz. Csak aztán akárhányszor próbálom csak nyöszörgök, mint valami hülye. Amikor meg annyit se tudok, mint amit az utolsó alkalommal elértem, akkor nagyon úgy vagyok vele, hogy inkább le*@rom az egészet.

Az a baj, hogy ez minden, amit találtam. Néztem azóta csomó másik videót is, de új nincs bennük, max kevesebb.

A baj annyi, mint mondtam, hogy az alap se nagyon megy. Azt értem, hogy nem lesz rögtön tökéletes, meg gyakorolni kell majd, csak úgy érzem, hogy nem fog menni, mert alap nélkül gyakorolni se lehet.

Tehát úgyérzem valami fontosat kihagyok, vagy csak nem tudok rájönni hogy kéne valami hörgésre hasonlót produkálni, amit már tudnék fejleszteni.

2016. máj. 6. 00:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Esetleg arra valami tanács, hogy amikor már egész jó lenne, akkor mindig bejön a képbe egy ilyen döglődő fóka hang és elrontja az egészet. Mit csinálok rosszul? Próbálom a rekeszizmommal keresztülnyomni a levegőt és hörögni, de valahogy mindig ilyet (is) sikerül.

Csak azért érdekelne ez különösen, mert egyik videóban se beszéltek erről, meg nem is hallottam.

2016. máj. 6. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:

sajnos én nem tudok hörögni...bár azért jó lenne megtanulni de így hogy nem tudok segíteni ebben hogy mit hogy csinálj nem tudok bocsi

1es voltam

2016. máj. 6. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Haver ha normálisan meg akarsz tanulni hörögni akkor nehogy torokból csináld! Még a scream-et is inkább gyomorközpontúra kell irányítani. Ha sokat szarakodsz a torkoddal 1-2 hónap után búcsút mondhatsz a hangodnak.
2016. szept. 19. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!