Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a saját számról?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=4WBMyia1POI

Főként producerek, mit gondoltok róla?

2016. máj. 3. 12:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Szerintem néhol lágyabb váltás kellene. Soskzor úg yéreztme, hogy afő dallam elnyomja a többit, vagy hogy a váltások túl gyorsan jönnek.

Kicsit tucatnak tűnik, bár én nem sok hasonlót hallgatok, mégis olyan érzésem volt, hogy ezt márhallottam valahol.

Ha komolyabban akarsz foglalkozni ezzel, akkor sürgősen csinálj facebook odlalt és később egy honlapot. Követendő példa Adrian von Ziegler, tessék figyelni, hogy csinálja - egyébként nagyon kedves és segítőkész ember, amit csak azért írok, mert én és sokan mások is többször beszéltünk már vele.

2016. máj. 3. 13:24
 2/20 anonim ***** válasza:
Kicsit monoton, erre nem kell elhasználni NÉGY és fél percet. Nekem nincs benne semmi változatosság, Dücc, dücc...
2016. máj. 4. 07:10
 3/20 anonim ***** válasza:
Nagy zeneszerző már te sem leszel, de ez pont elég az átlagos fülnek, még ha olyan tucat zene hangulata van.
2016. máj. 4. 07:53
 4/20 Zénevű ***** válasza:

Rendben van ez, persze monoton, de ez egy ilyen stílus. Nekem a túl pattogós gitárszóló nem tetszik, lehetne lágyabb, hangsúlyosabb is ez helyett.

Csak így tovább kolléga! :-)

2016. máj. 4. 09:37
 5/20 anonim ***** válasza:

Hol van itt gitárszoló? Az lófing.

az nem gitárszóló az inkább melódia.

2016. máj. 4. 09:42
 6/20 anonim ***** válasza:
e
2016. máj. 4. 15:32
 7/20 anonim ***** válasza:
Egy ilyet egy 6 éves autista is összekattint fél perc alatt.
2016. máj. 4. 15:32
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. máj. 4. 15:55
 9/20 A kérdező kommentje:

Majd a következő jobb lesz, ígérem.

Amúgy megsértettél szkuvi 😥😥 met 1 6 eves atista wok, pls :(((

2016. máj. 4. 15:57
 10/20 A kérdező kommentje:
Ha nem túl indiszkrét a kérésem egyébként, kedves producer barátaim. Mutatnátok egy sajátot is? Csakhogy tudjam, hogy merre kéne még fejlődjek :) köszi, előre is!
2016. máj. 4. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!