Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zenéből mennyire lehet megélni?

Zenéből mennyire lehet megélni?

Figyelt kérdés
15 évesen eljött az életemben a pályaválasztás, de jelenleg úgy érzem, hogy a zene az, amiben tényleg jó lehetnék, egyszerüen nem hiszem, hogy másban igazán nagy sikereket érnék el. Mennyire érdemes zenésznek lenni, esetleg belinkelem nektek a kommentok közé amit én készitettem, de még nem hangszereltem, csak egy midi minőségü alap van, amit kottaszerkesztővel csináltam.

2016. máj. 2. 20:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Zenéből meg lehet. De a linkelt videóban nem találtam zenét. Amatőrnek is siralmas, számítógépen készült pöntyögést találtam benne, zenét nem.

Zene az, amit közönség előtt, élőben, hangszereken "csinálsz". Akkor is meg lehet belőle élni, ha nem csinálod vérkomolyan, csak olyannak tűnsz. Elég, ha a hozzá nem értő közönség elhiszi, hogy zenész vagy. Varnus Xaver, Andre Rieu, Richard Claydermann, és még sorolhatnám, mindegyik gennyesre kereste magát azzal, hogy kiszolgálta a közönség ízlését.

2016. máj. 6. 11:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Most láttam a kérdésed, remélem nem vetetted el a dolgot. Lehet vele pénzt keresni, ha igénybe veszi az internetet. Fektess sok munkát a zenéidbe, tanulj sokat, játsz hangszeren. Ha kell vegyél igénybe segítséget a munkához. Technikailag legyen minőségi a munka. Rengetetg zenemegosztó oldal létezik, amin keresztül sok emberhez eljut a munka. Vannak , akik jogdíjat is fizetnek, ha bárki használni szeretné a TE dalodat. Csak ki kell használni az internet adta lehetőségeket. Mindenki sztár akar lenni, ne az legyen a cél, az csak egy lehetséges következmény.
2023. ápr. 11. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!