Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az AC/DC rockzenekar sátánista?

Az AC/DC rockzenekar sátánista?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem az AC/DC-t, kisgyerekkorom óta hallgatom, de hívő keresztyén emberként (igen, hívő keresztyén vagyok és rockot hallgatok) szúrják a szemem pl. a Highway to Hell és a Hells Bells c. számai (am zeneileg nagyon szeretem ezt a két számot is, csak hát a témájuk akaszt ki). Aztán a borítójaikon is sokat használlják az ördögszarvacskákat. Nem tudom mit gondoljak, nagyon szeretem, de ha sátánista, akkor meg fogok válni tőle.

Szerintetek? (Lehetőleg olyan írjon, aki hallgatja, jól ismeri.)

2016. máj. 2. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
nem sátánisták...nézd meg a teljes szövegüket egyrészt...másrészt az ilyen zenekarokra mindegyikre lassan rá akarják fogni hogy "sátánista"...ott van pl az iron maiden-the number of the beast száma...pedig ők sem sátánisták
2016. máj. 2. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hol élsz te? 70-es években? Kb akkor volt ez a baromság, hogy ha a metál számokat fordítva játszák le, akkor benne van a Sátán üzenete. Szánalmas. Amúgy ha a hited ennyire meghatározza, hogy milyen zenét hallgatsz, akkor vannak keresztény rock bandák is.
2016. máj. 2. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
Körülbelül 5 olyan számuk van amibe szerepel a Hell szó vagy valami ahhoz kapcsolódó. Összesen van kb. 175 daluk. Attól mert nem dicsőítik Jézust nem azt jelenti hogy sátánisták. A borítókon meg mik legyenek virágok meg egyszarvúak?
2016. máj. 3. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:

De hát a keresztény tanításokban is szó van a pokolról!

Meg ha az AC/DCsátánista, akkor milyenek a black metál zenekarok? :D

Na, ők például nagyon durvák!

[link]

2016. máj. 12. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!