Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen jó Hip-Hop, Rap zenék...

Milyen jó Hip-Hop, Rap zenék vannak?

Figyelt kérdés

AK26-hoz hasonlóak

Motiváló szovegüek is lehetnek

Vagy akár jó refrénnel rendelkezoek

mint pl a chamillionare ridin'

Mindegy!

a lényeg hogy jo legyen

2016. máj. 2. 15:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Riddler: 1984

Riddler: Nyers cucc

Riddler: Kicsimnek

Riddler&Nomagróf: legyőzhetetlen

Ezek úgy a legjobb számaik de igazából mimdegyik számuk vagy 100.000x jobb mint az ak26 vagy az RTM

2016. dec. 18. 23:59
 12/12 anonim ***** válasza:

"Most a trap teljesen tökéletes hogy fejlődik a rap világa."

Azért ez elég nagy hülyeség! Szerinted attól lesz tökéletes egy zene, hogy autotune van benne?? Nekem nincs bajom a trap műfajjal, de szerintem már kezd unalmassá válni. Azért az old school rap, az örök marad, akárhogy is nézzük. Én meguntam a trap műfajt. Intenzíven 2 évig hallgattam, de én úgy vettem észre, hogy kezd eltorzulni az egész műfaj. Egyre jobban mennek át homár stílusba! Persze, ez csak az én véleményem. Ettől függetlenül vannak jó trap előadók, akik nem is homik. De mondom, én már unom, ezért félre is teszem! 😁

2019. okt. 21. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!