Keresek egy zenét, de nem tudom a címét?! Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni.
Régóta keresek egy zenét, de sehogy sem találok rá. Egy részlete cseng csak a fülemben, de nem tudom hogyan oszthatnám meg, hogy mindenki értse mire gondolok. Ha fonetikusan leírnám azt a pár szót /ami egyékbént angolul akarna hangozni/ akkor tudnátok segíteni?
Valahogy így hangzik:
"Evrilidül szelf iz áj níd from jú, fílsz lájk mjúzik tu van af dö lúzing"
És ez ismétlődik többször. Nagyon béna ez így tudom de nem tudom máshogy elmagyarázni. Asszem ez volt a refrén, de az sem biztos. Elég pörgős zene, de csak ennyi zakatol a fejemben, nem biztos hogy jól írtam de talán felismeri valaki. Nem lehet régi zene max 3-4-5 évesre tippelem, legalábbis kb ennyi ideje játszották sokszor.
"Evrilidül szelf iz áj níd from jú, fílsz lájk mjúzik tu van af dö lúzing"
Nagyjából így hangzik fonetikusan a szöveg benne. Nem lehet régi zene, hónapok óta keresem de nem találtam meg sehogy, hiába próbáltam angol szavakkal keresni, em keresőben sem a youtubeon nem találtam
Talán a Tenth Avenue North - Losing.
2012-es szám, 4 éves. Itt egy link:
De ha nem ez, akkor próbálj rájönni, hogy kell leírni helyesen, angolul, és megpróbálhatsz 1 "search song by lyric" weboldalt.
https://www.youtube.com/watch?v=KEI4qSrkPAs
Nekem ez ugrott be :)
Ez lehet hogy segít: [link] -itt rá tudsz keresni zenékre kicsit másképp mint youtubon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!