Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresek egy zenét, de nem...

Keresek egy zenét, de nem tudom a címét?! Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni.

Figyelt kérdés

Régóta keresek egy zenét, de sehogy sem találok rá. Egy részlete cseng csak a fülemben, de nem tudom hogyan oszthatnám meg, hogy mindenki értse mire gondolok. Ha fonetikusan leírnám azt a pár szót /ami egyékbént angolul akarna hangozni/ akkor tudnátok segíteni?

Valahogy így hangzik:

"Evrilidül szelf iz áj níd from jú, fílsz lájk mjúzik tu van af dö lúzing"

És ez ismétlődik többször. Nagyon béna ez így tudom de nem tudom máshogy elmagyarázni. Asszem ez volt a refrén, de az sem biztos. Elég pörgős zene, de csak ennyi zakatol a fejemben, nem biztos hogy jól írtam de talán felismeri valaki. Nem lehet régi zene max 3-4-5 évesre tippelem, legalábbis kb ennyi ideje játszották sokszor.

2016. ápr. 30. 19:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem értettem tisztán. :D
2016. ápr. 30. 19:38
 2/13 A kérdező kommentje:

"Evrilidül szelf iz áj níd from jú, fílsz lájk mjúzik tu van af dö lúzing"

Nagyjából így hangzik fonetikusan a szöveg benne. Nem lehet régi zene, hónapok óta keresem de nem találtam meg sehogy, hiába próbáltam angol szavakkal keresni, em keresőben sem a youtubeon nem találtam

2016. máj. 1. 13:32
 3/13 Csongrádi Barbara válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8ak

Szia!nyisd meg a linket sztem ez a szám az!

LMFAO

2016. máj. 2. 15:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez nem az sajnos!
2016. máj. 2. 17:53
 5/13 anonim válasza:

Talán a Tenth Avenue North - Losing.

2012-es szám, 4 éves. Itt egy link:

[link]

De ha nem ez, akkor próbálj rájönni, hogy kell leírni helyesen, angolul, és megpróbálhatsz 1 "search song by lyric" weboldalt.

2016. máj. 3. 18:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem, ez sem az! Nem tudom pontosan, hogy mi a szöveg, ezért félek hiába keresem bárhol.
2016. máj. 4. 18:52
 7/13 FidelV válasza:

Szia nem ez az?

[link]

2016. máj. 10. 21:01
 8/13 Spiritum válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=KEI4qSrkPAs

Nekem ez ugrott be :)

Ez lehet hogy segít: [link] -itt rá tudsz keresni zenékre kicsit másképp mint youtubon

2016. máj. 11. 18:48
 9/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ezek azok. Ha valakinek eszébe jutna még valami, ami hasonlít a fonetikus szövegre, az írja le, hátha előkerül a zene amit keresek...
2016. máj. 23. 17:30
 10/13 anonim ***** válasza:
2016. jún. 12. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!