Miért megy még mindig ennyire a retro zene (euródance dance ) discoban, vidámparki játékokon?
Figyelt kérdés
30 leszek pár hét múlva, 17 éves koromtól járok szórakozni volt hogy heti 2 volt, hogy havi 1 volt hogy évi alkalommal (mostanában)és még mindig nagyon megy a 90 évek zenéje, náhány rádió adón 2órás műsor van ilyenekből. Mint írtam ritkán járok bulizni,de mondjuk ahová 19 évesen jártam klubb 2 szintes volt felső szint nagy táncteréből már csak a fele maradt (körpultot tettek be) a másik klubb sláger&retro zenés partyk voltak bezárt, egyetemen 3 termes klubból a retro terem megy. Szóval mit alkottak ezek a producerek zenészek művészek ami ennyire maradandó?2016. ápr. 24. 15:38
1/5 anonim válasza:
Semmi maradandó nincs ezekben a zenékben, kizárólag a nosztalgia tartja életben ezt a stílust. Bevallom őszintén, hogy én is szoktam néha ilyen zenéket hallgatni, de tisztában vagyok vele, hogy egy kalap sz*rt nem ér, nem is a 'zene' mappában tartom az ilyen albumokat :)
2/5 A kérdező kommentje:
semmi köze y generációhoz?
2016. ápr. 24. 17:12
3/5 anonim válasza:
Annyi köze van szerintem, hogy a mi generációnk zsenge korában voltak ezek a zenék menők, ezáltal egy csomó emlék fűződik hozzájuk. Nem hinném, hogy aki annak idején a beatlemániára pörgött, annyira jónak találná az eurodance slágereket.
4/5 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, ahogy egyik rádió müsorban promotálják az ilyen müsort, hogy " Mi egy hétig szereltük a trabantot ( mi a lada kombit) hogy szombat este discoba mehessünk. Szóval még nem volt ez modern világ egy autó volt 5ünkre és nem skype msn messengeren barátkoztunk összejártunk és mentünk vagy lementem a helyi klubba egyedűl és sok haver ott volt. Na meg zenét se volt ilyen egyszerü szerezni meg csajokat se neten szedtük föl 12 évvel ezelőtt.
2016. ápr. 25. 20:35
5/5 anonim válasza:
"Minden korban van valami, ami akkor és ott jó
Éppen attól válik széppé, hogy vissza nem hozható."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!