Van egy hagyományos prím citerám. Valahogyan megoldható, hogy elektromossá átalakítsam? Olyan lenne, mint egy elektro-akkusztikus gitár.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 10:26
1/3 anonim válasza:
Szerintem vidd el egy gitárboltba, ilyen helyeken általában foglalkoznak javítással is. Ez pedig egy elég komoly feladat, furni és farigcsálni kell, és akusztikus gitárhoz való hangszedőket kéne bele tenni gondolom. Szóval szerintem egymagad semmiképpen ne próbálkozz vele.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! kb. 5 évet citeráztam, manapság is néha előveszem, azért gondoltam, hogy jó ötlet lenne.
2010. ápr. 8. 11:35
3/3 anonim válasza:
Egy kicsit későn kérdezek, de megcsináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!