Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Saját hegedű?! Mikortól?

Saját hegedű?! Mikortól?

Figyelt kérdés

Viszonylag későn kezdtem el hegedűzni, nem az átlagos (megszokott) 4-5 éves korban, sokkal inkább 14 évesen. Októberbe kezdtem, és máig nagyon imádom. Már gondolkoztam saját hegedűn, de félek elmondani az ötletemet a hegedűtanárnőmnek. Attól félek, hogy túl kevés ideje tanulok, és felvágás lenne venni sajátot (kölcsönzött hangszert használok).

A leckével jól haladunk, felvettünk minden hangot, a 4. ujjat is használjuk. A c-dúrt, a-mollt, g-dúrt és é-mollt már felvettük. A módosító jeleket is tudom használni.

Ti mennyi idő után vennétek saját hegedűt? (akkor is érdekel a válasz, ha nem vagy jártas a témában)

2016. ápr. 22. 06:25
 1/2 anonim ***** válasza:
én elektromos gitározok,teljesen tapasztalatlanul vettem nem is rég egy elektromos gitárt,és márkásat,komolyat nem akartam egyszerű kezdőt és jó ez így,biztos jobban jártam hogy van gitárom és jó is olyan amilyet én akartam,hegedűhöz nem értek de jobb a saját hangszer ha akarsz és van is rá pénzed mert nem olcsó használtan se akkor vegyél
2016. ápr. 22. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Felvágásnak számít ha van saját hangszered? Ez újdonság nekem :)

Én már az első naptól kezdve ( ötödikes voltam akkor ) saját hegedűn tanultam. Magántanárhoz jártam mondjuk, nem zenesuliba, de szerintem ez nem oszt, nem szoroz.

2016. ápr. 22. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!