Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan fejlődjek tovább Gitár...

Hogyan fejlődjek tovább Gitár tanulásban?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyedül otthon tanulok gitározni (sajnos tanárhoz nm mehetek el mert drága külföldön...) szóval tudom az am,a,c7,c,d,dm,g,f,fm,Bb,Bm,e,em,d7 és "sika" pengetéseket meg 4 ujjas bontott pengetést de még mindennel vagyok tisztába mit hogyan kell meg a barrés akkordok persze nem olyan dinamikusan tudom váltakoztatni mint például eg g-t d dúrra ja és classikus gitáron játszok szerintetek mit kéne még gyakorolni?Tudnátok mondjuk dalokat ajánlani ? Pengetéssekkel nem vagyok tisztába ,hogy pontosan hogyan kell van rá valami nagy szabály vagy cska hallásra? Tudtok ajánlani dalokat amiket gyakoroljak?

#gitár #gitártanulás #gitároozás
2016. ápr. 16. 20:01
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Szerintem nézd meg ezeket az általam trükköknek nevezett dolgokat:

hammer on(kalapálás),pull off(visszapengetést),slide(csúszás),blending(nyújtás)Ha nem megy a barrézás és a bontás,akkor gyakorold!.Milyen dalokat szeretnél?

(rock,metal,pop,blues,country,jazz...stb.)

2016. ápr. 17. 21:40
 2/2 A kérdező kommentje:
hello! A barrá nagyjából megy szóval nem olyan dinamikus de alakul aztá szeretem a pop,rock és country zenéket. Köszönöm válaszodat! :)
2016. ápr. 18. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!