Hogyan fejlődjek tovább Gitár tanulásban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyedül otthon tanulok gitározni (sajnos tanárhoz nm mehetek el mert drága külföldön...) szóval tudom az am,a,c7,c,d,dm,g,f,fm,Bb,Bm,e,em,d7 és "sika" pengetéseket meg 4 ujjas bontott pengetést de még mindennel vagyok tisztába mit hogyan kell meg a barrés akkordok persze nem olyan dinamikusan tudom váltakoztatni mint például eg g-t d dúrra ja és classikus gitáron játszok szerintetek mit kéne még gyakorolni?Tudnátok mondjuk dalokat ajánlani ? Pengetéssekkel nem vagyok tisztába ,hogy pontosan hogyan kell van rá valami nagy szabály vagy cska hallásra? Tudtok ajánlani dalokat amiket gyakoroljak?2016. ápr. 16. 20:01
1/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nézd meg ezeket az általam trükköknek nevezett dolgokat:
hammer on(kalapálás),pull off(visszapengetést),slide(csúszás),blending(nyújtás)Ha nem megy a barrézás és a bontás,akkor gyakorold!.Milyen dalokat szeretnél?
(rock,metal,pop,blues,country,jazz...stb.)
2/2 A kérdező kommentje:
hello! A barrá nagyjából megy szóval nem olyan dinamikus de alakul aztá szeretem a pop,rock és country zenéket. Köszönöm válaszodat! :)
2016. ápr. 18. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!