Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi az a blurryface 21pilots...

Mi az a blurryface 21pilots fanok?

Figyelt kérdés
Már kb tavaly november óta hallgatom őket és most hozzám is eljutott ez a blurryface cucc,hogy valaki twitteren postolgat,emailt küld,stb szóval ez most így mi?Valaki eltüdná magyarázni?Már sok videót néztem de nem igazán jött le.Azt is hallottam hogy már vége,meg rákerestem az oldalakra de nincs kint semmi.Mit jelenthet ez?

2016. ápr. 5. 16:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a kérdés kiírása után megtaláltad-e amit kerestél, de leírom, amit tudok, hátha másnak is segítek közben :D

A twitter fiókot törölték, de screenshotokat lehet találni a tweetjeikről. Rövid kis videókat is posztolt, amik nagyon sötétek voltak, de ha letöltötted és felnyomtad a kontrasztot, mindig volt ott valami. Pl a Ride készítése, vagy (látszólag) teljesen független videók.

Egyébként, ha még nem láttad, csomó csomó Blurryface Theory videó van fent YouTubeon. A legtöbb elég legitnek tűnik, de természetesen vannak fent óriási baromságok is.

2016. máj. 7. 18:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!