Mi a véleményetek Eric "Eazy E" Wright-ról és Suge Knight -ról?
Figyelt kérdés
A kettőjük viszonyáról, valamint külön is. Ha lehet jó hosszú véleményt és a téma kivesézését kérem. :D2016. ápr. 3. 18:54
1/4 anonim válasza:
Eazy zseniális volt, független attól hogy életmódjába belehalt a karrierje csúcsán. Suge meg egy vicc, volt régen. Manapság csak egy szimpla gyáva gyilkos.
2/4 anonim válasza:
Eazy E egy zseni a West Coast történelmében. Jó dologba fektette a pénzét és ez meghozta a gyümölcsét. Annyi mindent köszönhetünk neki, hogy azt szinte órákig lehetne sorolni. Nem véletlen kapta a "Godfather" becenevet. Suge Knight ugye a testőre volt az N.W.A.-nak. Annak ellenére, hogy ki nem állhatom és egy rohadt köcsögnek tartom, mégis azt kell mondjam, hogy neki is hatalmas jelentősége volt a rap történelmében. Azt, hogy a kettejük viszonya milyen volt azt nem tudom pontosan. Gondolom eleinte semmi gáz nem volt, hisz Eazy alkalmazta. Viszont később, hogy az N.W.A. kezdett szétesni, amit nagyon jól látott meg, egyszerűen kihasználta a helyzetet. Gondolok itt arra, hogy Ice Cube távozott (na ott halt meg az N.W.A. szerintem), Dre folyamatosan elégedetlenkedett, hozzátenném jogosan s leginkább Jerry Heller menedzser miatt, aki hibát hibára halmozott a Ruthless Records menedzselése közben. Na ezt látta meg Suge és kivette Dre-t a kiadóból. Állítólag az erőszaktól sem riadt vissza ennél az esetnél, s más szituációkban is szívesen alkalmazta, de erről most ne beszéljünk. Ketten megalapították a Death Row records-ot. Szerintem, aki tisztában van a nyugati parti rappel, az pontosan tudja, hogy milyen remek előadókat köszönhetünk ennek a kiadónak. (2Pac, Snoop, Nate Dogg, Daz, Kurupt, Warren G és még lehetne sorolni...) Snoop-ot és 2Pac-ot még a hatóságoktól is megmentette igaz volt is miből. Állítólag a szegényeknek is adott rendszeresen, több jó cselekedete is volt. De! Ennek ellenére én azon a véleményen vagyok, hogy Ő csupán jól használta ki az előtte adódó szituációkat. Azt mondom, hogy felmászott Dre hátán kihasználva a Doktor tehetségét, de igazából a zenéhez és magához a szakmához nem sok köze volt. Dre sem véletlenül hagyta ott őket. Erre a Straight Outta Compton című filmben is van utalás, amikor Dre a stúdióban nyomta, Suge meg a spanjaival lopták a napot. És gondolom ez mindennapos volt, amire Dre berágott és le is lépett. Aztán ott tett keresztbe Dre-nek, ahol tudott. Egy jó időre lesittelik, na akkor a Death Row is elkezd haldokolni. Lépnek le az előadók folyamatosan. A börtönből azért még irányít keményen, Snoop-al nagyon megromlik a kapcsolata. De a kiadó csak nem hal meg, mert az akkor már halott 2Pac Until the End of Time dupla CD-t kiadták, ami tarolt. Aztán kijött a börtönből, nagy volt a feszkó meg minden, de nem alakult ki újabb rapháború. Snoop szerint Sugenak köze van Pac halálához, de azt nem bizonyították. Aztán még volt párszor börtönben, de mára talán már kicsit lehiggadt. Összefoglalva az én szememben Suge Knight egy szemétláda, akit nagyon utálok, de nem mehetünk el mellette szó nélkül, ha a West Coast-ról beszélünk. Eazy E-ért meg nagyon kár. Talán, ha kicsit odafigyelt volna az életmódjára...De hát már mindegy, így történt. Isten nyugosztalja!
3/4 anonim válasza:
Ahogy az előttem hozzászóló is szépen kifejtette, Eazy nélkül talán nem is lenne az, ami most van. Eazy nekem emellett (a riportok alapján) emberileg is normálisnak tűnik. A Suge-ról a hallottak alapján annyit tudnék mondani, hogy egy eléggé indulatos személyiség, a tavalyi gázolásos gyilkosság ezt még inkább erősítette. Suge a MOB Piru banda tagja, sokszor látni Bomptonos pólóban, habár azt nem tudom, hogy aktív bandatag-e (szerintem nem, mert az aktív tagok nem szokták megérni az ő korát).
4/4 anonim válasza:
#3: Suge (volt ,vagy aktív) bloods.
Ami azt illeti Eazy-t tisztelem.
Suge Knight pedig egy balf🅰sz. Ő mérgeztette meg HIV-fertőzött vérrel Eazy-t és még Biggie & 2Pac gyilkosságához is volt köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!