Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Mennék egy iskolai énekversenyre, csak még nem tudom mit énekeljek...tudnátok írni olyan magyar dalokat, amik azért passzolnának egy ilyen eseményre...tudom, hogy nem tudjátok a hangszínem, de szeretném, ha mégis adnátok ötleteket...lehet Máté Pétertől kezdve a rádiós számokig...előre is köszönöm, de mégegyszer kérlek titeket csak értelmes válaszokat!!:D2016. márc. 31. 21:33
3/5 anonim válasza:
Máté Péter elmegyek vagy egyszer véget ér.. Tavaszi szél vizet áraszt(???) Vagy valami rádiós szám Zara Larsson uncover
4/5 anonim válasza:
Darabokra törted a szívem-Demjén Ferenc (nem tudom rap lehet-e benne, vagy hogy illik-e a hangszínedhez, ha igen akkor a Halott pénz változat is jó szerintem ) Egyébként sok sikert! 😊
5/5 anonim válasza:
Superstereo- Bent a neved
Egyébként sok sikert! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!