Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki hallgatja ezeket a bandákat...

Ki hallgatja ezeket a bandákat rajtam kívűl és az gond lenne hogy nem öltözködöm úgy mint a " rockerek" és metált hallgatók nagyrésze?

Figyelt kérdés
Asking Alexandria ( sokan ismerik ) Iron Maiden ( egyik Best) Get Scared (másik) , Ice Nine Kills ... Főleg a Get scared-re lennék kiváncsi hogy mennyien ismerik , hallgatják :)

2016. márc. 29. 19:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sok itt a jóarc ember ahogy látom és zenei ízlésük sem rossz :D
2016. márc. 30. 19:29
 12/18 anonim válasza:
100%
Szeretem mindegyiket, Get Scared-et sokat hallgattam :D
2016. ápr. 8. 00:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sok külföldi zenét hallgatok, de az Iron Maident szeretem :)
2016. ápr. 9. 22:42
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Az AA nálam is nagy kedvenc, mégsem öltözködök úgy, sem piercingem, sem látható helyen tetoválásom, se semmi metált hallgazó emberekre jellemző dolgom nincsen.

Ez teljes mértékben a Te döntésed, én úgy gondolom, hogy a ruhának, a cipőnek de még a hajadnak sincs semmi meghatározó szerepe, nem az leszel, amit felveszel, hanem aki vagy, az dönti el, mit veszel fel. Ha neked nem esik jól/nincs olyan anyagi helyzeted/nem engedik meg, akkor ne öltözködj úgy. Egyáltalán nem ez határozza meg, ki vagy!

2016. ápr. 21. 21:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Iron Maiden az örök ezen növök fel😊 Most is épp azt hallgat a bátyám.Én sem öltözködök úgy semmi baj nincs vele ha nemakarsz full metálosan felöltözni.Jó mondjuk én rózsaszínt semmiképp nem venék fel,de azért az sincs h feketén kivül aztán semmit😊
2016. ápr. 25. 19:10
 16/18 anonim válasza:
100%

Nekem ezek kozul az AA a kedvencem de olyan szinten h belejuk vagyok őrülve XD

kivulrol sokan megneznek maguknak az utcan de ha tudnák h mit hallgatok..xd

de persze en sem oltozkodom olyan rockeresen, de majd szeretnek 1 2 pulcsit es polot az ő bandajukkal..

14l

2016. máj. 25. 15:34
 17/18 A kérdező kommentje:
:D pólóim nekem is vannak. Belőllem sem nézik ki hogy ilyeneket hallgatok :D mostanába Eskimo Callboy kezdtem el hallgatni ( sokat ) meg néha Alesanat :D
2016. máj. 25. 19:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
én az iron maident hallgatom ezek közül de lehet ezeket is kiprobálom (az én kedvencem a skandináv bandák pl sabaton korpiklaani nightwish raubtier) és én se öltözöm úgy mint a rockerek sőt mindenki első látásra azt hiszi hogy dupstepet hallgatok erre bár a reakcióm az hogy elmész te a ku... anyádba :D
2016. máj. 29. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!