Mi a dalszövege ennek a számnak?
Nem rég találtam az előadót, a zenéi nagyon megtetszettek. Az egyetlen problémám, hogy mivel egyáltalán nem mondhatóak populárisnak, nincs fent a neten a szöveg. Esetleg egy jó angolos tudna nekem segíteni leírni a szövegét? (az is elég ha csak angolul leírja, onnét majd én tovább fordítom magyarra, mert a problémám az, hogy nem értem mit mond)
L15
Ilyen műfaj ez az industrial és a közeli rokonsága, általában nehezen hallható ki a szöveg.
A linkelt számnak én sem találtam meg a dalszövegét, szóval majd valaki egyszer talán veszi a fáradtságot, és leírja, ha tudja (csak kíváncsiságból rákerestem az egyik Front Line Assembly számra, ott is csak erősen csonka szöveget találtam, egy nagy halom kérdőjellel).
igen én is tudtam, hogy industrial, nagyon szeretem a műfajt, meg az együttest is:)
Én is remélem, hogy valaki majd feltölti, mert érdekelne, és köszi a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!