Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Cort CGP-X1 gitár set BKS Ezt...

Cort CGP-X1 gitár set BKS Ezt a setet néztem ki magamnak, érdemes megvennem?

Figyelt kérdés
Kezdő gitáros vagyok és érdekel, hogy a hangszedő ami ebben a gitárban van, jó e metál zenére
2010. ápr. 3. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nézd, ha ennyi pénzed van egy gitárra, akkor ez van. Sokat nem várhatsz tőle, de ugyanúgy meg lehet találni a legmegfelelőbb hangzást rajta a metalhoz.
2010. ápr. 3. 21:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából most kezdenék gitározni és ha megfelelő egy kezdőnek ,akkor megvenném
2010. ápr. 3. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Van hat húrja meg tizenvalahány éritője. Biztosan jönnek, akik majd megmondják, hogy akusztikussal kezdj, de egyébként telejsen megfelel ez kezdésnek.
2010. ápr. 3. 21:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Akusztikussal kezdtem ,de elektromos jobban tetszik.
2010. ápr. 3. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
nem tizenvalahány, hanem huszonvalahány érintője van:D amúgy ennyiért a Cort gyárt legjobb gitárokat
2010. ápr. 4. 08:58
 6/8 A kérdező kommentje:
22 :)
2010. ápr. 4. 11:16
 7/8 anonim válasza:
Természetesen nem kell akusztikussal kezdeni. Ez egy baromság. Én is most ilyet szeretnék venni, van 28 ezrem, gyűjtök még kicsit, én is még kezdő vagyok, akusztikuson tanulok, de csak azért, hogy addigis elüssem az időt, mert a tesóm ismerőse kölcsönadta.
2010. aug. 24. 10:47
 8/8 anonim válasza:
jaj félreolvastam, azt hittem X1 bks-ről van szó:D Na de mindegy.
2010. aug. 24. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!