Squier Affinity vagy Vintage V6M?
Sziasztok!
Az alábbi 2 gitárral szemezgetek, de nem tudom melyik lenne a jobb választás? Fő irányzat: Blues, Country, Rock
Szia!
Egyrészt az általad megcélzott műfajokra szerintem is remek választás a stratocaster. Ugyanakkor viszont az általad megcálzott ár duplája alatt én nem vennék tremolós gitárt - akkor sem, ha Squier, akkor sem, ha Vintage, sem semmilyen más márkából. Én azt mondom, hogy a megcélzott műfajok közül a blues-ra kb ugyanannyira, a country-ra viszont még jobban alkalmas lenne egy telecaster, de rock terén sem lesz hűde rosszabb, mint egy strato. (Ami azt illeti, ebben az árkategóriában nincs is igazán egyedi ízük ezeknek a gitároknak, úgy értve, hogy az azonos márkák azonos árkategóriájú stratocasterei meg telecasterei pöccre ugyanolyan hangszedőkkel, pöccre ugyanolyan testtel, felépítéssel, mindennel rendelkeznek, csak máshol vannak a kivágások a testen, de ennyi. Szóval összességében én a Vintage telecasterét ajánlanám:
Hidd el, a tremoló elég nagy szívás tud lenni ilyen árkategóriában.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Szerintetek érdemes lenne még gyűjtögetnem, és venni majd egy Classic Vibe-ot? De arra még várnom kellene jó pár hónapot. Mennyivel jobb, mint a fentebb lévő másik 2 gitár?
Köszönöm szépen!
Akkor ezt a kérdést sikeresen megoldottuk :)
Inkább gyűjtök még, ha ennyivel jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!