Valakibtudja, hogy melyik zene lehet ez? Már régóta keresem, de sehogy sem tudtam kideríteni.
Figyelt kérdés
Van egy zene,amit egy férfi énekel,angolul.Biztos nem Justin Bieber vagy The Weeknd,sem Justin Timberlake.Az biztos.Nem ismerős a hangja,egyedül énekel.Ilyeneket tudtam a szövegéből elkapni: "I'm without your kisses" "move on" "you watch me".Hónapok óta hallom a rádióba,de sosem tudom elkapni,mert vagy nem írja ki,vagy én érkezek későn!Nagyon fontos lenne,imádom ezt a dalt,egész nap a fejemben megy!Előre is köszönöm!2016. márc. 20. 12:43
1/4 A kérdező kommentje:
*valaki tudja
2016. márc. 20. 12:43
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Ez az!Nagyon szépen köszönöm, nem is tudod,milyen jól esik!:)
2016. márc. 20. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!