Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Senki nem jön velem Bon Jovi...

Senki nem jön velem Bon Jovi koncertre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rég óta szeretem Bon Jovit de a barátaim közül senki nincs oda érte. El akarok menni egy koncertre de nincs kivel és ha lenne is biztos nem engednének pl: Münchenbe 15/L. Félek, mire lehetőségem lesz a banda már kiöregszik és nem lesz több koncert. Mi a véleményetek? mit tennétek a helyembe?

2016. márc. 18. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha idősebb lennél, azt mondanám, menj egyedül, hiszen téged érdekel, nem a barátaidat, magadnak akarsz örömet okozni.

De egyedül Münchenbe 15 évesen kizárt, hogy elengednének a szüleid, szóval várj pár évet.

2016. márc. 19. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Én teljesen együtt érzek veled mert én is 15 éves vagyok és imádom a Bon Jovit de én is így vagyok vele hogy félek hogy mire lehetőségem lenne egyedül elmenni addigra kiöregszenek amúgy jövő évben indulnak a turnék én nagyon várom és remélem hogy jönnek a közelbe pl. Bécs, olasz, szolvákia stb. Egyedül anya vagy anyának huga jöhetne szóba nálam aki eljönne velem koncertre mert csak ők szeretik Bon Jovit a családból
2016. márc. 22. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Hú, hát igen, ezen én is gondolkodtam, hogy kiöregszenek. Én 23 vagyok, és egyszer voltam már koncerten. Külföldre felnőttként se mernék egyedül menni.
2016. aug. 3. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát arra várhatsz h elmenj a koncertjére,hamarosan visszavonul mert már alig van hangja.De szerintem amig jön a lovetta a ddig csinálja szval ki tudja :D
2017. júl. 14. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:

"Hát arra várhatsz h elmenj a koncertjére,hamarosan visszavonul mert már alig van hangja"

Ez a legtöbb öreg énekest nem zavarja. Jovi rajongó vagyok, úgy mondom.

2017. júl. 15. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!